Comunicat de presă - Anunț lansare proiect cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” pentru NEW IDEA GROUP S.R.L.

06.08.2021

Anunț  lansare proiect cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” pentru NEW IDEA GROUP S.R.L.

NEW IDEA GROUP S.R.L. anunță lansarea proiectul cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” proiect nr RUE M2 -15073 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/AIMMAIPE, respectiv 30.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară a societății NEW IDEA GROUP S.R.L. în contextul crizei provocate de COVID – 19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 167036.58 (valoarea totală) din care: 145249.2 lei grant și 21787.38 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:
Florina Câmpean