Comunicat de presă - ANUNŢ ÎNCEPERE PROIECT Proiect finanţat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor" pentru firma RIV DENT S.R.L.

08.04.2021

ANUNŢ ÎNCEPERE PROIECT

Societatea RIV DENT S.R.L. a început, la data de 08.04.2021, implementarea proiectului finanţat prin măsura "Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor", în conformitate cu prevederile schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de Urgenţă nr.130 din 31 iulie 2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014 - 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Valoarea Grant: 73232.7 RON
Valoare cofinantare: 10984.905 RON

Valoare totala: 84217.605 RON
Durata implementare: maxim 180 zile calculate din momentul plăţii
Locaţia implementării: România, judeţul Cluj, localitatea: Cluj-Napoca, Str. Paris nr. 48.

Contract de finanţare numărul: M2-4958 din 07-04-2021

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 29-12-2020

Proiectul este cofinanţat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETIVITATE, Axa prioritară 3 - Sprijinirea IMM-urilor ca reacţie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiţii 3d - Sprijinirea capacităţii IMM-urilor de a creşte pe pieţele regionale, naţionale şi internaţionale şi de a se angaja în procesele de inovare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
    -menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
    -menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Date de contact beneficiar:
Denumire firma: RIV DENT S.R.L.
Adresa: Romania, CLUJ, localitatea Cluj-Napoca, Aleea Băița nr. 1, ap. 50
Telefon: 0740145523, E-mail: oanapulbere@yahoo.com