Anunțuri

Compania de Apă Arieș SA a atribuit contractual de lucrări “Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Aiton, Ploscoș și Tureni” (CL8)

Data: 19.03.2021

COMPANIA DE APĂ ARIEȘ S.A. A ATRIBUIT CONTRACTUL DE LUCRĂRI „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEME DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEME DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN COMUNELE AITON, PLOSCOȘ ȘI TURENI” (CL8)


Compania de Apă Arieș SA. în calitate de beneficiar al PROIECTULUI REGIONAL DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020, cod SMIS 2014+ 118679, co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, a semnat în data de 19.03.2021, în cadrul unei conferințe de presă, un nou contract de execuție lucrări cu denumirea: „EXTINDERE SI REABILITARE SISTEME DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEME DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN COMUNELE AITON, PLOSCOȘ ȘI TURENI” (CL8)

La conferința de presă au participat Elena Daniela Mănăilă - primar comuna Tureni, Făgădar Nicolae – primar comuna Aiton, Aurel Truță – primar comuna Ploscoș, Mureșan Dan Vasile – administrator SC Aqua Serv și Ionuț Bogdan Bobic – director general SC Compania de Apă Arieș.


Câștigătorul contractului de lucrări mai sus menționat este Asocierea AQUA SERV SRL -  M.I.S. GRUP SRL- SC M INSTALL SRL . Valoarea contractului de lucrări: 35.479.274,48 LEI (fără TVA)

Lucrările de construcții prevăzute în contract includ:


Alimentare cu apă:

- Extindere retea de alimentare cu apa – 44.924,44 m
- Reabilitare retea de alimentare cu apa – 1.536,32 m
- Statie de pompare apa potabila - 5 buc.


Canalizare:

- Extindere retea de canalizare – 23.406,81 m
- Statii de pompare ape uzate menajere – 9 buc.
- Conducte de refulare apa uzata – 2.891,70 m


Obiectul contractului include:

- Lucrările de constructie
- Furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice
- Testare si punere in functiune
- Monitorizarea si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Perioadei de Garantie, atunci cand este necesar
- Remedierea eventualelor defecte aparute in Perioada de Garantie de 36 luni, respectiv 1095 zile
- Instruirea personalului Beneficiarului si/sau Operatorului

Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 28 luni. Perioada de garanție a lucrărilor (perioada de notificare a defectelor - PND) este de 36 luni.

    Investițiile cuprinse în Proiect vor permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.

 

              Proiect co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020

 

Contact: Compania de Apă Arieş SA                   CAA
Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda      Compania de Apa Aries
Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772
E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro
Șef UIP POIM: Mihaiela Sârb

Ultimele Stiri
abonare newsletter