Anunțuri

Comunicat de presă, anunt finalizare proiect: „Achizitie echipamente in vederea diversificarii productiei S.C. Zigman S.R.L.“

 

                                                            Data:24.12.2019


Comunicat de presă

 


Anunt finalizare proiect: „Achizitie echipamente in vederea diversificarii productiei S.C. Zigman S.R.L.“

 


                Societatea ZIGMAN S.R.L. anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul “Achizitie echipamente in vederea diversificarii productiei S.C. Zigman S.R.L”, cod MySMIS 112250.

Proiectul  a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”. Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar este Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.


Proiectul a fost derulat în perioada 29.03.2018 - 31.12.2019, în localitatea Cluj-Napoca și a avut o valoare totală de 2.440.863,56 lei, finanțare nerambursabilă 1.279.656,00 lei, din care 1.087.707,60 lei reprezintă finanțare din Fondul European de Dezvoltare Regională si 191.948,40 lei finantare de la bugetul national.

Obiectivul General al proiectului la reprezentat „Cresterea productivitatii si competitivitatii S.C. Zigman S.R.L. – in domeniul prelucrarii lemnului Cod CAEN 1610, prin achizitia de utilaje necesare pentru desfasurarea activitatii”.


Obiectivele specifice ale proiectului au fost:  Punerea in funtiune a 3 echipamente de ultima generatie pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului asigurand astfel un flux optim de productie; Crearea unei noi capacitatii de productie pentru cherestea uscata si cherestea uscata prin termotratare pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului; Crearea a 6 noi locuri de munca, in perioada de implementare al proiectului, contribuind la cresterea numarului de angajati. 

Rezultatele proiectului: Obtinerea a doua noi produse pentru societate; Oferirea unor conditii optime de lucru pentru angajati.   

Impactul la nivel local/regional il reprezinta crearea unui numar de 6 locuri noi de munca dintre care unul din categoria persoanelor defavorizate, pecum si creșterea calității serviciilor oferite clienților prin intermediul echipamentelor achizitionate.

ZIGMAN 
mobilier

Date de contact beneficiar:
Municipiul Cluj-Napoca, Str. Calea Dezmirului nr. 16-18,Hala 7, prelungire Hala 3,  judetul Cluj,
cod postal 400397,  tel. 0264414417, e-mail: office@zigman.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter