Anunțuri

Comunicat de presă - Finalizarea activităților proiectului cu titlul „Creșterea competitivității societății Inno Robotics S.R.L.”

Comunicat de presă

Data: 19.12.2019


Finalizarea  activităților proiectului cu titlul

Creșterea competitivității societății Inno Robotics S.R.L.”


 

Societatea comercială INNO ROBOTICS S.R.L. anunță finalizarea activităţilor proiectului Creșterea competitivității societății Inno Robotics S.R.L.” cod SMIS 112759, în data de 19.12.2019, în Mun.Cluj-Napoca, str.Traian Vuia, nr.212, jud.Cluj, proiect co-finanțat prin Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2:  Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2: Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.


Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivitații economice a societății Inno Robotics prin inovarea procesului de producție și creșterea capacității tehnice, ca urmare a dotării întreprinderii cu echipamente noi, specifice activității de fabricare a celulelor robotizate în termen de 24 de luni de la finalizarea investiției.

Obiectivele specifice: 1. Completarea fluxului tehnologic prin achiziţionarea echipamentelor specifice activităţii de prelucrarea metalelor într-o perioadă de 24 de luni de la semnarea contractului de finanţare şi implicit optimizarea parametrilor de producţie ca urmare a înlocuirii serviciilor externalizate cu producţia în regie. 2. Crearea unui avantaj competitiv prin obţinerea certificării de produs şi prin alinierea sistemului de management la standardele în vigoare. 3. Creşterea productivităţii muncii în primii 2 ani de la obţinerea finanţării, prin achiziţionarea de echipamente ce utilizeaza tehnologii noi, execută operaţiuni multiple cu un grad ridicat de precizie, într-o perioada de timp considerabil redusa faţă de echipamentele convenţionale.


Rezultatele proiectului: 5 active corporale achiziționate, 5 active necorporale achiziționate, 1 produs certificat, 4 locuri de muncă nou create.

Impactul proiectului la nivelul localităţii/regiunii: prin proiect au fost create 4 noi locuri de muncă, proiectul contribuind astfel la sprijinirea iniţiativelor antreprenoriale care să faciliteze crearea de locuri de muncă şi creştere economică durabilă.


Valoarea totală a proiectului: 5.687.158,54 lei

Valoare asistență financiară nerambursabilă: 3.234.925,02 lei, din care FEDR 2.749.686,27 lei

Finalizare proiect: Decembrie 2019

Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Organism intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest

Pentru informații suplimentare: S.C. INNO ROBOTICS S.R.L.

Persoană contact: Ioaneș Cosmin, tel. 0721.105.300

 

INNO ROBOTICS     https://www.innorobotics.ro// 0721.105.300

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter