Comunicat de presă - Anunț de încheiere proiect: ”ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE – STATIE ITP”

Data: 15.11.2019

Anunț de încheiere proiect:

”ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE – STATIE ITP”

SMARTTEC MOTORS S.R.L cu sediul în municipiul Bistrița, str. Calea Clujului, nr. 73, județul Bistrița- Năsăud, beneficiar al proiectului ” ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE – STATIE ITP”, Cod SMIS 111968, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de Finanțare nr. 2302/ 14.06.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar, anunță finalizarea implementării proiectului.

Proiectul a fost implementat la punctul de lucru al societății în Regiunea Nord-Vest, minicipiul Bistrița, str. Calea Clujului, nr. 73, județul Bistrița- Năsăud, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2, prioritatea de investiții 2.1 – ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Valoarea totală a proiectului este de 175.983,80 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 155.959,16 lei, compusă din 132.565,29 lei din FEDR și 23.393,87 lei din Bugetul Național.

Obiectivele proiectului: achizitia de echipamente de ultima generatie pentru efectuarea inspectiei tehnice periodice, conform normelor in vigoare; Autorizarea RAR pentru noile tipuri de ITP ce se doresc a fi efectuate, Angajarea de personal calificat pentru functia de inginer mecanic si efectuarea unor politici de marketing si publicitate care sa faca cunoscute noile servicii oferite de firma.

Rezultatele implementării investiției: in urma implementarii au fost achizitionate si puse in functiune echipamente aferente activitatii ITP in vederea prestarii de noi tipuri de servicii din domeniul inspectiilor tehnice periodice intr-un timp scurt si cu maxim de confort si crearea unui nou loc de munca.

Impactul investiției: impact social la nivel local prin crearea a unui nou loc de munca, creșterea calității serviciilor oferite clienților prin intermediul  echipamentelor achizitionate, precum si creșterea portofoliului de clienți ai firmei prin diversitatea serviciilor oferite.

SMARTTEC MOTORS S.R.L

Contact: SOMEȘAN Raul- Dorian

Tel. 0746 428 776

e-mail: smartecmotors@gmail.com