Anunțuri

Comunicat de presă privind demararea proiectului: Dezvoltarea „The First Studio R S.R.L.” prin achizitia de active corporale si necorporale”

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMAREAREA PROIECTULUI:

” DEZVOLTAREA „THE FIRST STUDIO R S.R.L.” PRIN ACHIZIȚIA DE ACTIVE CORPORALE ȘI NECORPORALE”


Februarie 2019

THE FIRST STUDIO R SRL anunta inceperea activitatilor proiectului ” DEZVOLTAREA „THE FIRST STUDIO R S.R.L.” PRIN ACHIZIȚIA DE ACTIVE CORPORALE ȘI NECORPORALE”   Cod SMIS 102700


Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2014 – 2020, axa prioritara 2-” Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii” prioritatea de investitie 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea explorării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusive prin incubatoare de afaceri”.

THE FIRST STUDIO R SRL a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii Nord Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul Regiunii Nord  Vest.


Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea societatii The First Studio R S.R.L. prin achizitia de active corporale si necorporale.

Obiectivele specifice ale proiectului


- Investiția în active corporale și necorporale de ultimă generație, necesare dezvoltării activității; mai sus rezumă în principal strategia de dezvoltare a societății The First Studio R S.R.L. pe termen scurt, mediu și lung.

- Investiția permanentă în formarea și perfecționarea profesională a angajaților și managementului societății;


- Creșterea renumelul societății prin apelarea la două canale de promovare media și noi media și mai ales prin promovarea directă a clienților mulțumiți de serviciile The First Studio R S.R.L

Proiectul va fi derulat în localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, in perioada 01/07/2016 și 31.03.2019, cu o valoare totala  de 341.416,22  RON din care finantarea nerambursabila (FEDR) este de 254.097,72 RON.

Pentru  detalii  suplimentare  :  Numele  Milies Radu Gheorghe,  Manager  de  proiect,  tel 0740162131,  e-mail :

firststudior@gmail.com

FIRST STUDIO R

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

abonare newsletter