Anunțuri

Comunicat de Presa-Finalizarea proiectului ”Cresterea competitivitatii societatii Euroambient prin achizitia de active”

Comunicat de presă

                                                                                                      Data: 26.07.2019

Finalizarea proiectului ”Cresterea competitivitatii societatii Euroambient prin achizitia de active”


 

EUROAMBIENT SRL anunta finalizarea activitatilor proiectului ” Cresterea competitivitatii societatii Euroambient prin achizitia de active” Cod SMIS 113412. Proiectul implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2014 – 2020, axa prioritara 2-” Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii” prioritatea de investitie 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea explorării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusive prin incubatoare de afaceri”. EUROAMBIENT SRL a incheiat un contract de finantare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice in calitate de Autoritate de Management si cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii Nord Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul Regiunii Nord Vest.


Obiective specifice : Investiția în 24 active de ultimă generație, necesare dezvoltării activității ; Angajarea a 3 noi persoane în cadrul societății; Creșterea cifrei de afaceri a societății prin oferta de servicii orientate înspre nevoile clienților cu un foarte bun raport calitate preț.

Rezultatele proiectului : Bunuri si servicii achizitionate : 24 active (miniexcavator-1buc,demolator -1 buc, rotopercutor -1buc, placa compactoare- 1 buc, dezumidicator -1 buc, turbosuflanta aer cald -1 buc, compresor -1 buc, masina de legat fier beton- 1 buc, generator- 1 buc, mai compactor -1 buc, vibrator beton cu tija- 1 buc, container santier- 1 buc, fierestrau circular stationar- 1 buc, grinda vibranta- 1buc, set schela- 1 set, set cofraje- 1 set, schela mobila -1buc, circular santier- 1buc, panou cofrag stalpi -1 buc, betoniera- 1 buc, masina de tencuit- 1 buc, electroplan cu sistem complet- 1 buc, masina de taiat caraminda -1 buc, masina de taiat gresie-1 buc) achizitionate, livrate și puse în funcțiune; servicii de consultanta si publicitate achizitionate, Locuri de muncă create și menținute: 3 locuri de muncă permanente create și menținute încă 3 ani de la finalizarea implementării proiectului, diversificarea ofertei de servicii .


Proiectul a fost derulat in Municipiul Cluj-Napoca, regiunea Nord- Vest, și a avut o valoare totala de 474.039,49 lei, din care contribuția FEDR la finanțarea nerambursabilă a fost de 319.473,74 lei, iar contribuția din bugetul național a fost de 56.377,72lei. Impactul investiției la nivelul Municipiului Cluj-Napoca este atât unul social cât și unul economic. Impactul social este determinat de crearea și menținerea a 3 locuri de muncă noi, iar impactul economic este determinat de creșterea calității serviciilor prin achiziționarea de echipamente performante.

Pentru detalii suplimentare : Nume Natalie-Daniel Tudor, Manager de proiect, tel 0746080810, e-mail : euroambientsrl@gmail.com


 

EUROAMBIENT SRL


Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter