Comunicat de presă - Finalizare implementare proiect ’’Achiziția de echipamente performante necesare diversificării producției de scaune în cadrul S.C. TRAFFIC CHAIRS S.R.L.’’

29.08.2019

Finalizare implementare proiect  ’’Achiziția de echipamente performante necesare diversificării producției de scaune în cadrul S.C. TRAFFIC CHAIRS S.R.L.’’

SC TRAFFIC CHAIRS SRL anunță finalizarea implementării proiectului ’’Achiziția de echipamente performante necesare diversificării producției de scaune în cadrul SC TRAFFIC CHAIRS SRL’’, cod MySMIS 112157, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza Contractului de finanţare nr. 2085/18.05.2018. Proiectul are o valoare totală de 2.324.298,60 lei, din care 1.265.272,23 lei reprezintă finanțare nerambursabilă (FEDR = 1.075.481,40 lei și Buget național = 189.790,83 lei).

Proiectul s-a implementat la sediul social al societații, situat în Municipiul Cluj Napoca, Str. Taietura Turcului, nr. 47, Parcul Industrial Tetarom I, județul Cluj și s-a derulat în perioada 18.05.2018 – 29.08.2019.

Obiectivele proiectului:

- Dotarea cu active corporale: Sistem de prese oleodinamice - 1 buc; CNC in 6 axe - 1 buc; Linie robotizată de lacuire/vopsire - 1 buc și Linie robotizată de șlefuire/bucșare - 1 buc

- Achiziția unui activ necorporal: Aplicație software pentru: promovare, configurare comenzi si vânzari on-line

- Achiziție servicii: Consultantă pentru elaborarea PA;  Consultantă pentru implementarea si managementul PA; Recertificare sistem ISO 9001:2015 si certificare sistem ISO 14001:2015; Certificare produs: scaune ergonomice pe schelet de lemn;  Participare la târguri si expoziții internaționale; Publicitate și informare;  Audit financiar.

Rezultatele proiectului:

- Active corporale achiziționate si puse in functiune: Sistem de prese oleodinamice - 1 buc; CNC in 6 axe - 1 buc; Linie robotizată de lacuire/vopsire - 1 buc și Linie robotizată de șlefuire/bucsare - 1 buc

- Activ necorporal achizitionat si implementat cu succes: Aplicatie software pentru promovare, configurare, comenzi si vanzari on-line - 1 buc

- Servicii: Consultantă pentru elaborarea PA; Consultantă pentru implementarea si managementul PA; Recertificare sistem ISO 9001:2015 si certificare sistem ISO 14001:2015; Certificare produs: scaune ergonomice pe schelet de lemn;  Participare la târguri si expoziții internaționale; Publicitate și informare;  Audit financiar.

Impactul investiției la nivel local:

S-au achiziționat echipamente performante  cu ajutorul cărora societatea se va impune pe piața locală si regională in domeniul producției de scaune. Acestea vor aduce beneficii atât pentru beneficiar cât și pentru clienți, prin creșterea calității produselor realizate. Prin realizarea acestui proiect se vor crea două noi locuri de muncă.

TRAFFIC CHAIRS SRL
Str. Tăietura Turcului nr.47
Parcul Industrial Tetarom I
400221 Cluj-Napoca Tel/Fax 0264.424.868