Anunțuri

CTP Cluj-Napoca - În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor

Începând cu data de 01.07.2019, abonamentele gratuite și abonamentele cu reducere pentru studenți, masteranzi și doctoranzi se emit numai pe cardul de transport contactless. Nu se mai emit abonamente pe suport de hârtie.

 Abonamentele gratuite încărcate pe cardul de transport se actualizează la începutul fiecarui an universitar. Astfel, studenții care au ridicat cardul contactless sunt rugati să îl păstreze și să se prezinte în luna Octombrie la Centrele de vânzare carduri, pentru reîncărcare.

Abonamentele cu reducere necesită încărcarea lunară, fiind opțiunea studenților dacă doresc sau nu să achiziționeze abonamentul cu reducere la prețul de 35 lei.


Documentele necesare reîncărcării abonamentului sunt: carte de identitate, carnet de student vizat pe anul universitar în curs, card nebancar, copie certificat de deces-ptr.abonamente  studenți orfani sau proveniți din casele de copii de la USAMV, UMF, Univ. Arte si Design,  Acad. De Muzică.

Abonamente pe perioada vacanței universitare


În baza HCL 7/15.01.2019 și a convențiilor încheiate cu universitățile acreditate din centrul universitar Cluj-Napoca, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA, anunță studenții, masteranzii și doctoranzii de la cursurile de zi, continuarea emiterii abonamentelor gratuite sau cu reducere  și pe perioada vacanței universitare (mai puțin pentru cei în anii terminali), astfel:

1. Studenții, masteranzii și doctoranzii Universității ,,Babeș-Bolyai”, Academiei de Muzică ,,Gh. Dima” ,  Universitatii de Medicină și Farmacie ,,I. Hatieganu“ (până la data de  06.07.2019), Universității de Știinte Agricole și Medicină Veterinară (până la data de  19.07.2019),  posesori ai unuia din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro<26Student, Omnipass, CityCard si  Acard/AKartya, beneficiază de:


- abonament gratuit pe două linii (tip G0012) (studenții și masteranzii  cu vârsta<26 de ani  cu frecvența - buget (zi-buget) ,

sau


- abonament cu reducere pe două linii (tip:R0014) (studenții și masteranzii cu frecvență – taxa(zi-taxa) și cei cu frecvență buget care au vârsta > de 26 de ani ).

            2. Studenții, masteranzii și doctoranzii Universitătii ,, Babeș-Bolyai ” și Academiei de Muzică ,, Gh. Dima ”  cu vârsta<26 de ani  cu frecvența - buget (zi-buget) neposesori de card nebancar – beneficiază de abonament cu reducere pe două linii (tip: R0013).


3. Studenții, masteranzii și doctoranzii Universității Tehnice (din 01.07.2019), Universității de Artă și Design (din 01.07.2019), Universității de Medicină și Farmacie ,, I. Hațieganu “ (din 07.07.2019) și Universitătii de Știinte Agricole și Medicină Veterinară (din 20.07.2019), indiferent de forma de școlarizare la care sunt înscrisi (zi buget sau zi taxă), dacă dețin unul din cardurile nebancare menționate, pot beneficia pe perioada vacanței universitare în baza HCL 7/15.01.2019,  de abonamente cu reducere pe două linii (tip:R0014).

4. Studenții  și masteranzii cu frecvența – taxa (zi-taxa), posesori ai unuia din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro<26Student, Omnipass, CityCard si Acard/AKartya, înscriși la universitățile particulare acreditate: Universitatea  Creștină Dimitrie Cantemir, Universitatea Sapienția, Universitatea Bogdan Vodă și Institutul Teologic Protestant  beneficiază și pe perioada vacanței universitare( mai putin anii terminali) de abonamente cu reducere pe două linii (tip:R0014).

În galeria foto regăsiți tabelul cu locațiile de vânzare / încărcare a cardurilor de transport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter