Anunțuri

Comunicat de presă - Finalizarea proiectului “Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ARS DENTIS SRL”

Comunicat de presă

Data: 30.05.2019



Finalizarea proiectului
“Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ARS DENTIS SRL”

S.C. ARS DENTIS S.R.L., cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, str. Traian Vuia, nr. 25, județul Cluj, anunță finalizarea implementării proiectului “ Achiziție tehnologie inovativă în laboratorul de tehnică dentară al SC ARS DENTIS SRL “ având cod SMIS 111623 cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2483/09.07.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar. Proiectul s-a implementat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijliocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.
         
Valoarea totală a proiectului este de 946.536,60 lei. Finanțarea nerambursabilă este de 753.126,10 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este în valoare de 640.157,19 lei și valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este în valoare de 112.968,91 lei.
        Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacității de producție și a competitivității societății Ars Dentis SRL, prin achiziția de tehnologie de ultimă generație care să ne permită poziționarea laboratorului de tehnică dentară al societății între laboratoarele de top din regiune.
        Obiectivul specific al proiectului constă în achiziționarea unui sistem de producție Laser Melting și a unui centru de frezare CAD/CAM in 5 axe.
        Rezultatele proiectului constau în achiziția a două echipamente de producție pentru laboratorul de tehnică dentară
Impactul investiției la nivel local și regional prin implementarea activităților proiectului constă în creșterea productivității, a eficienței, a capacității de producție și a calității produselor executate, dar și în diminuarea impactului schimbărilor demografice prin creșterea numărului mediu de angajați cu 3 persoane..


ARS DENTIS SRL
Adresa: Cluj-Napoca, Str Traian Vuia, nr. 25, jud. Cluj
Zoia Maria Roman - Administrator
E-mail: aesdentis25@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei


 

abonare newsletter