Anunțuri

Comunicat de presa - Finanțează-ți investițiile non-agricole prin fonduri europene!

­Comunicat de Presă

Finanțează-ți investițiile non-agricole prin fonduri europene!


                Asociația GAL-Someș-Nadăș anunță lansarea unui nou apel de selecție pentru măsura de finanțare M5.6A – Investiții în active fizice non-agricole, destinată dezvoltării și diversificării activităților de tip non-agricol din mediul rural.

                Prin această măsură se dorește susținerea, printre altele, a micilor întreprinderi, contribuind, totodată, la economia din mediul rural, prin crearea de noi locuri de muncă pentru populația din comunele aparținând teritoriului GAL Someș-Nadăș: Florești, Baciu, Sânpaul, Gârbău și Săvădisla.


                Prin măsura M5.6A se pot finanța proiecte în domeniul medical sau sanitar-veterinar (înființare de cabinete stomatologice, de kinetoterapie, medicale, oftalmologice, de îngrijire medicală, de convalescență etc.), precum și proiecte care propun activități recreative, distractive sau sportive (parcuri de distracție, săli de fitness, cluburi sportive, baze sportive etc.). Totodată, măsura sprijină finanțarea unor activități de producție din domenii foarte diversificate, precum fabricarea produselor textile și a articolelor de îmbrăcăminte, a articolelor de voiaj și marochinărie, prelucrarea lemnului, prelucrarea hârtiei, fabricarea săpunurilor, a detergenților, a produselor de întreținere, cosmetice și de parfumerie, fabricarea articolelor din ceramică și porțelan, tăierea, fasonarea și finisarea pietrei, industrie metalurgică, fabricarea de echipamente electrice de iluminat (candelabre, veioze, lustre etc.). fabricarea de bijuterii și alte accesorii, fabricarea de jocuri și jucării, producție de mobilă, producție de combustibil din biomasă etc. 

                Pentru informații privind eligibilitatea, criteriile de selecție și alte prevederi utile, vă rugăm să consultați site-ul GAL Someș-Nadăș (www.galsn.ro) sau să ne contactați prin email (galsomesnadas@gmail.com).

Ultimele Stiri
abonare newsletter