Anunțuri

Anunţ finalizare proiect ”Modernizarea intreprinderii prin achiziţia de pompe de beton staţionare”

24 aprilie 2019

Anunţ finalizare proiect ”Modernizarea intreprinderii prin achiziţia de pompe de beton staţionare”


CLEAN SERVICII SRL, în calitate de beneficiar al contractului de finanţare nr. 2155/23.05.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar, anunţă finalizarea implementării proiectului ”Modernizarea intreprinderii prin achiziţia de pompe de beton staţionare”, derulat începând cu data de 10.09.2016 în Cluj-Napoca, cod MySMIS 108436.

Proiectul, co-finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Prioritatea de Investitii 2.1.A „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – MICROÎNTREPRINDERI’, a avut o valoare totală de 659.176,63 lei şi o finanţare nerambursabilă de 414.042,84 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR a fost de 351.936,41 lei.


Obiectivul general proiectului a fost in extinderea si mentinerea angajamentului de a fi un partener strategic recunoscut la nivel european prin oferirea de solutii complete, orientate catre satisfacerea nevoilor si cerintelor specifice ale clientilor, dand valoare banilor investiti.

Rezultatele proiectului consta in:


- Cresterea cifrei de afaceri;

- Achizitia de mijloace specifice performante specific domeniului de activitate care vor asigura executarea lucrarilor in timpi optimi si la un nivel calitativ superior.


- Crearea a 2 noi locuri de munca si mentinerea celor existente, drept urmare a dezvoltarii activitatii, vizand angajarea persoanelor din categorii defavorizate cu scopul integrarii acestora in munca si a reducerii somajului in randul grupurilor vulnerabile pe piata muncii (o persoana).

Impactul investiţiei la nivel local a constat în creşterea nivelului de tehnologizare şi a calității lucrarilor de constructii realizate, precum şi promovarea spiritului antreprenorial.


 

Date de contact beneficiar: Municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 14-16, sc. B, et. 4, ap. 34, judetul Cluj, tel. 0748 473 749, e-mail: mariansucila@gmail.com, persoană de contact – Sucila Marian - Ionut

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter