Comunicat de presă - Finalizarea proiectului „Creșterea competitivității pe piață a Venus Med SRL prin dotarea cu echipamente specifice”

Data: 31.03.2019

FINALIZAREA PROIECTULUI CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII PE PIAȚĂ A VENUS MED SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE SPECIFICE

VENUS MED SRL, cu sediul social in : MUN.DEJ,  STR ECATERINA TEODORIU , NR 50/A BLOC R4, AP 31, jud. CLUJ ,anunta ca in data de 31.03.2019 s-a finalizat proiectul  “CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII PE PIAȚĂ A VENUS MED SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE SPECIFICE” , codul SMIS 110210 , finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea  serviciilor”  in baza Contractului de finantare  1943/02.05.2018 incheiat cu - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si a Organismul Intermediar - Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Proiectul a fost derulat in perioada 02.05.2018 si 31.03.2019.

Valoarea totală a proiectului : 2.894.628,89  lei,  din care finanțarea nerambursabilă in suma de    2.050.194,24  lei ,din care  contributia FEDR  1.742.665,10 lei.

Obiectivul general al  proiectului a constat in :  identificarea unui model optim de crestere a competitivități , în sensul dezvoltării activității desfășurate de acesta, în scopul creșterii dimensiunii pieței căreia proiectul se adresează: domeniul sănătate ( sistem privat-servicii medicale specializate).  Proiectul implementat de VENUS MED SRL  a prevazut implementarea măsurilor privind egalitatea de șansă și tratament, angajarea  persoane din categorii defavorizate.

Rezultatele proiectului au constat in:

- achizitionarea a 90 de active corporale
- achizitionarea de active necorporale
-  asigurarea vizibilitatii in mediul on-line- realizarea unei pagini web
- realizarea masurilor de informare si publicitate cu privire la proiect
- achizitionarea de servicii pentru  recunoasterea sistemului de management al calitatii  in conformitate cu cerintele ISO 9001 si 14001, recunoasterea sistemului de management al Calitatii  Serviciilor de ingrijire in conformitate cu SR EN 15224:2013
- Participarea la targul international EUROGIN  derulat in perioada 2-5 decembrie 2018 in Lisabona, Portugalia, in calitate de expozant
- Achizitionarea de servicii de audit financiar
- Achizitionarea de servicii de management a proiectului in perioada de implementare a proiectului

Impactul investitiei este raportat la nivel judetean si regional prin: cresterea calitatii serviciilor medicale specializate conform codului caen 8622, crearea de noi locuri de munca sustenabile in numar de 3, dintre care 2 din categoria defavorizata- tineri cu varsta cuprinsa intre 15-24 ani. Proiectul a vizat de asemenea achizitionarea de echipamente mai eficiente energetic, masura ce va duce la imbunatatirea calitatii mediului inconjurator.

Locatia de implementare a proiectului: Municipiul Cluj-Napoca, Str. Observatorului, Nr. 107, Parter, Ap. 61 A, Judetul Cluj, Regiunea NORD-VEST

Persoana de contact: GHENADIE GIRLOVANU, REPREZENTANT LEGAL TELEFON: 0744563680  , E-MAIL: girlovanu_g@yahoo.com

VENUS
MED