Anunțuri

Anunț lansare proiect – “Dezvoltarea activității Genetic Center”

COMUNICAT DE PRESĂ

 


 

Cluj-Napoca: 23.11.2018


 

ANUNŢ LANSARE PROIECT
“ DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII GENETIC CENTER”
Cod SMIS 116399


GENETIC CENTER S.R.L, în calitate de beneficiar în cadrul contractului de finanţare nr. 3414/01.11.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 şi cu Organismul Intermediar Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, implementează proiectul “ DEZVOLTAREA ACTIVITĂȚII GENETIC CENTER” proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătăţirea

Competitivităţii Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Schema de ajutor de minimis pentru îmbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM în cadrul POR 2014-2020, Prioritatea de investiţii 2.2. A, Schema de ajutor de stat regional pentru investiţii pentru îmbunătăţirea competitivităţii economice prin creşterea productivităţii muncii în IMM în cadrul POR 2014-2020, Prioritatea de investiţii 2.2.A.
Valoarea totală a proiectului este de 1.999.089,87 lei din care finanţarea nerambursabilă este reprezentată de suma de 1.393.734,73 lei. Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de 28 luni de la data semnării contractului, iar locaţia implementării este situată în intravilanul orașului Cluj-Napoca - str. Observatorului, nr. 109, ap.63 județul Cluj.


Obiectivul general al proiectului este creşterea competitivităţii economice a companiei GENETIC CENTER S.R.L.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează creşterea cifrei de afaceri prin dezvoltarea activitatii firmei, creşterea capacităţilor manageriale şi de inovare în cadrul companiei şi eficientizarea costurilor şi protejarea mediului înconjurător:


1.Introducerea de noi servicii medicale și creșterea capacității solicitantului de a oferi servicii medicale,prin achizitionarea de echipamente specifice (1 modul FISH (Fluorescence In Situ Hybridization), 2 incubatoare, 1platforma Real Time PCR, 1 secventiator non-optic ), achizitionarea software-ului de postprocesare ce permite prelucrarea si manipularea imaginilor achizitionate,pentru identificarea și/sau caracterizarea automată/asistată a anumitor leziuni, precum și prin crearea a 3 noi locuri de munca ( din care 2 destinate pentru persoane dintr-o categorie defavorizată , respectiv persoane care au varsta intre 15 si 24 ani )

2.Dezvoltarea, intr-o perioada de 12 luni, a cadrului procedural si certificarea mecanismelor de maximizarea a calitatii serviciilor de asistenta medicale oferite prin implementarea si certificarea integrata a sistemelor de management al calității (ISO 9001), al mediului (ISO 14001), al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale (OHSAS 18001), precum si acreditarea laboratoarelor medicale conform ISO 15189:2007 și certificarea Serviciilor de ingrijire a sanatatii in baza SR EN 15224 care acopera intreaga paleta manageriala din domeniul sanitar, fiind complementar si perfect integrabil cu indicatorii de performanta pentru spitale, stabiliti de Ministerul Sanatatii, cu standardele specifice acreditarii spitalelor, dar si cu cerintele Ordinului 946/2005 privind controlul financiar intern.

3.Cresterea capacitatii de marketing si participare pe pietele internationale a societatii participarea, la târguri si misiuni comerciale in afara Romaniei, în calitate de expozant, si dezvoltarea de parteneriate internationale in domeniul asistentei spitalicesti.


Date de contact: PRODAN RALUCA ILEANA, reprezentant legal,
geneticcenter2017@gmail.com
Genetic Center 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter