Anunțuri

Comunicat de presă- Finalizarea proiectului de investiții ”Creșterea competitivității economice a SC TDP LOGISTIC SRL prin achiziționarea de utilaje performante”

28.11.2018

Comunicat de presă


Finalizarea proiectului de investiții

"Creșterea competitivității economice a SC TDP LOGISTIC SRL prin achiziționarea de utilaje performante"


Beneficiarul SC TDP LOGISTIC SRL, cu sediul în mun. Cluj-Napoca, str. Câmpului, nr. 229A, jud. Cluj a semnat la data de 30.05.2018 cu MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE ȘI ADMINISTRAŢIEI PUBLICE în calitate de Autoritate de Management și AGENŢIA DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-VEST, în calitate de Organism Intermediar, contractul de finanțare nr. 2217. Obiectul contractului îl reprezintă acordarea finanțării nerambursabile de către AM, pentru implementarea Proiectului cu cod SMIS 108475, intitulat Creșterea competitivitatii economice a SC TDP LOGISTIC SRL prin achizitionarea de utilaje performante. Valoarea totală a proiectului este de 1.430.126,52 lei din care valoarea maximă a finanțării nerambursabile de 894.456,24 lei.

Proiectul a primit finanțare în cadrul Programului Operațional 2014-2020, Axa Prioritara 2 - „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.


Proiectul a fost implementat în perioada 30.05.2018 – 28.11.2018, la punctul de lucru din mun. Câmpia Turzii, str. Nicolae Titrulescu, nr. 104A, jud. Cluj.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă Cresterea competitivitații economice a TDP Logistic pe piața construcțiilor


Beneficiarul a realizat în perioada de implementare investiții care vizează domeniul construcțiilor, respectiv, lucrările de pregătire a terenului, cod CAEN 4312. Prin proiect, Beneficiarul a reușit diversificarea activității societății prin investiții în utilaje performante, de ultimă generație, ceea ce a determinat atingerea obiectivului general.

Obiectivele specifice ale proiectului au fost stabilite în corelare cu obiectivul general, prin implementarea proiectului, Beneficiarul reușind Diversificarea activitatii de constructii prin investitii performante în utilaje necesare activității de lucrări de pregătire a terenului, precum și Crearea de noi locuri de munca .


Rezultatele investiției: Ca urmare a implementării proiectului, Beneficiarul a obținut următoarele rezultate: utilaje noi și performante – un excavator și 2 buldoexcavatoare. Ca urmare a implementării proiectului, au fost create 5 noi locuri de muncă.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: Prin crearea a cel puțin 5 noi locuri de muncă, proiectul a contribuit la scăderea șomajului în localitatea respectiv regiunea de implementare și creșterea nivelului de trai cel puțin pentru familiile noilor angajați. Utilajele performante determina o scădere a impactului negativ asupra mediului înconjurător,  creșterea calității serviciilor în domeniul construcțiilor, respectarea principiilor de dezvoltare durabilă.

 

SC TDP LOGISTIC SRL

Municipiul Cluj-Napoca, strada Câmpului, nr. 229 A, județ Cluj

Tel. 0744-521438, e-mail:tdplogistic@gmail.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Ultimele Stiri
abonare newsletter