Anunțuri

Comunicat de Presă - Lansare proiect – ”Dotare cu echipamente – Centrul Medical Kinetoteam”

Comunicat de presă

14 noiembrie 2018


Lansare proiect – ”Dotare cu echipamente – Centrul Medical Kinetoteam”

KINETOTEAM SRL în calitate de BENEFICIAR, a încheiat Contractul de Finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 pentru proiectul cu titlul ”Dotare cu echipamente – Centrul Medical Kinetoteam”, COD MySMIS 116245.


Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatatea de Investitii 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, având o valoare totală de 1.001.093,45 lei şi o finanţare nerambursabilă de 706.933,29 lei.

Data demararii proiectului este 11.05.2017 iar data estimata de finalizare este 28.06.2019.


Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piața serviciilor medicale prin dezvoltarea economica, durabila si echilibrata a companiei si oferirea de servicii de recuperare medicala complete, performante si cu un înalt grad de profesionalism.

Obiectivele specifice ale proiectului:


- Crearea de condiții de diagnosticare, investigare si tratament la standarde internaționale prin dotarea centrului cu echipamente de ultima generație.

- Introducerea în urma realizării investiției a 4 servicii medicale noi, care nu au mai fost realizate în cadrul centrului: Elastografia,  Ecografia cu substanța de contrast, Testarea si recuperarea echilibrului si stabilității cu ajutorul aparatului inovativ de evaluare, investigare si tratament si Terapia cu unde electromagnetice.


            - Creșterea numărului mediu de angajați cu 1 ca urmare a implementării proiectului.

 

Date de contact: Municipiul Cluj-Napoca, Strada Observatorului, nr. 1-3, ap. 83 A, mezanin, judetul Cluj, tel. 0744/790.120, e-mail: proiectkineto@gmail.com, persoană de contact – Vintila Pierina - Mihaiela

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter