Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ - Demararea proiectului „ Dezvoltarea activității secției de finisaj în cadrul STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achiziția de echipamente specifice ”

COMUNICAT DE PRESĂ

 


(09.10.2018)

 


Demararea proiectului „ Dezvoltarea activitatii sectiei de finisaj in cadrul  STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achizitia de echipamente specifice ”

  Societatea Studio Impress Design SRL  cu sediul în municipiul Municipiul Cluj-Napoca, Str. Taietura Turcului nr. 47C1, județul Cluj, derulează începand cu data de 04.09.2018 proiectul intitulat „Dezvoltarea activitatii sectiei de finisaj in cadrul  STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achizitia de echipamente specifice”,  SMIS 111626 co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020,  respectiv cu Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar.


Obiectivul proiectului:  Prin proiectul “Dezvoltarea activitatii sectiei de finisaj in cadrul  STUDIO IMPRESS DESIGN SRL prin achizitia de echipamente specifice” se dorește îmbunatațirea competitivitatii economice a societății prin dezvoltare tehnologică avansată care sa asigure creșterea productivității muncii si consolidarea pozitiei pe piață. Prin achiziția echipamentelor specifice de finisaj in domeniul tipăriturilor, se va realiza o creștere a capacității de finisaj a societatii concomitent cu o inovare a produselor și proceselor, respectiv obținerea unei certificări internaționale care să susțină accesul pe noi piețe internationale.

Programul: Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 – „ Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”
Data demarării proiectului: 04.09.2018
Durata de implementare a proiectului: 9 luni pana la 28.06.2019
Locația implementarii:  municipiul Cluj-Napoca,  Str. Taietura Turcului nr. 47C1, județul Cluj,
Valoarea totală a proiectului: 7.550.969,76 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.514.658,36 lei.
Date suplimentare puteți obține de la:  STUDIO IMPRESS DESIGN SRL, la sediul menționat mai sus, e-mail:      toni@impress.ro, persoană de contact dl.   ANTONEL OVIDIU MIRON


Tel.:     0744538138

impress


www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter