Anunțuri

Comunicat de presă - Dezvoltarea Alumen DWS SRL prin achiziția deutilaje specifice producției tâmplăriei din aluminiu

Comunicat de presă

22.08.2018


Dezvoltarea Alumen DWS SRL prin achiziția deutilaje specifice producției tâmplăriei din aluminiu

ALUMEN DWS SRL în calitate de BENEFICIAR, a încheiat Contractul de Finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020, prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 pentru proiectul cu titlul” Dezvoltarea Alumen DWS SRL prin achiziția de utilaje specifice producției tâmplăriei din aluminiu”, COD MySMIS 111583.


Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Prioritatea de Investiții 2.1. A –

„Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – MICROÎNTREPRINDERI’, având o valoare totală de 1.168.093,56 lei și o finanțare nerambursabilă de 883.243,99 lei.


Data demarării proiectului este 31.03.2016 iar data estimata de finalizare este 30.04.2019.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea societății Alumen DWS SRL prin înfiîntărea unui atelier în domeniul producției tâmplăriei din aluminiu şi dotarea acestuia cu echipamente şi tehnologii specifice.


Obiectivele specifice ale proiectului:

Creșterea veniturilor societății ca urmare a achiziționării noilor utilaje, şi implicit creșterea cifrei de afaceri cu minim 10%, în perioada de operare a proiectului.


Creșterea numărului mediu de angajați cu 3 şi menținerea acestora pe toată perioada de implementare, fapt care este de natură să sporească stabilitatea pe piața muncii.

Dotarea societății cu utilaje performante, în vederea creșterii capacitații de producție, asigurarea protejării mediului înconjurător în urma utilizării unor utilaje eficiente energetic datorită diminuării consumului de combustibil şi reducerea emisiilor poluante.

Locația de implementare a proiectului este în Municipiul Cluj-Napoca, strada Traian Vuia, nr. 210, în incinta Napocom, corp E, Județ Cluj.

Date de contact: Localitatea Apahida, Str. Octavian Paler, nr. 23, comuna Apahida, judetul Cluj

                         tel. 0725122255, e-mail: office@alumen.ro. persoană de contact – Vadim Oleacu

 

Λ L U

M Ξ N

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

 

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter