Anunțuri

Comunicat de presă - Lansare proiect – ”Modernizarea intreprinderii prin achiziţia de pompe de beton staţionare”

Comunicat de presă

Data 13.08.2018


 

Lansare proiect – ”Modernizarea intreprinderii prin achiziţia de pompe de beton staţionare”


 

CLEAN SERVCII SRL în calitate de BENEFICIAR, a încheiat Contractul de Finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020, prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 pentru proiectul cu titlul ”Modernizarea intreprinderii prin achiziţia de pompe de beton staţionare”, COD MySMIS 108436.


Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Prioritatatea de Investitii 2.1.A – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – MICROÎNTREPRINDERI’, având o valoare totală de 624.117,98 lei şi o finanţare nerambursabilă de 414.042,84 lei.

Data demararii proiectului este 10.09.2016 iar data estimata de finalizare este 31.12.2019.


Obiectivul general al proiectului consta in extinderea si mentinerea angajamentului de a fi un partener strategic recunoscut la nivel european prin oferirea de solutii complete, orientate catre satisfacerea nevoilor si cerintelor specifice ale clientilor, dand valoare banilor investiti.

Obiectivele specifice ale proiectului:


 - Achiziția a 2 pompe de beton cu ajutorul cărora să se ofere servicii de înaltă calitate, creșterea capacității de servicii oferite și realizarea unor proiecte mai mari şi mai complexe.

 - Creșterea cotei de piață deținută în cadrul pieței de profil, dar şi dezvoltarea unei reţele de consolidare a clientilor.

 - Menţinerea şi creşterea numărului de angajaţi, în vederea asigurării necesarului de personal din cadrul societaţii, fapt care conduce la o mai bună gestionare a resurselor umane.

Locație implementare: Municipiul Cluj-Napoca, Str. Teilor, Nr. 16, Judetul Cluj, Romania.

 

S.C CLEAN SERVCII SRL

Date de contact beneficiar: Cluj-Napoca, Strada Bucegi, Nr. 1A, Ap. 9, jud. Cluj,

tel. 0722.557.269, e-mail: petreblenche@yahoo.com, persoană de contact – Petre Blenche

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter