Anunțuri

Comunicat de presă - Demararea proiectului „Crearea unei unitati de productie ferestre cu tamplarie lemn si geam termopan, in cadrul societatii Delle Design SRL”

COMUNICAT DE PRESĂ

                                                                                                                                                                                      


(03.08.2018)

Demararea proiectului „Crearea unei unitati de productie ferestre cu tamplarie lemn si geam termopan, in cadrul societatii Delle Design SRL”


 

Societatea Delle Design SRL  cu sediul în municipiciul Cluj – Napoca, str. Prof. Emil Petrovici nr. 7, judetul Cluj, derulează începand cu data de 04.06.2018 proiectul intitulat „Crearea unei unitati de productie ferestre cu tamplarie lemn si geam termopan, in cadrul societatii Delle Design SRL”, SMIS 108764, co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 și cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.


 

Obiectivul proiectului: Prin proiectul "Crearea unei unitati de productie ferestre cu tamplarie lemn si geam termopan, in cadrul societatii Delle Design SRL" se doreste consolidarea pozitiei pe piata a societatii prin diversificarea activitatii in sensul crearii capacitatii tehnice pentru realizarea de ferestre cu tamplarie din lemn si geam termopan. Prin proiect se va realiza achizitia de echipamente specifice activitatii de tamplarie, cum ar fi: circular, masina de rindeluit,  masina de prelucrat 4 fete, masina de frezat, de gaurit, de slefuit si alte operatiuni specifice.


 

Programul: Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”


Durata de implementare a proiectului: 8 luni pana la data de 28.02.2019

Valoarea totală a proiectului: 750.347,96 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 520.596,34 lei.

Loc de implementare:  localitatea Targu Lapus, str. Liviu Rebreanu nr. 97, judetul Maramures

Date suplimentare puteți obține de la:  Delle Design SRL, la sediul menționat mai sus, e-mail:    delledesign@yahoo.com, persoană de contact dl. Ciubancan Daniel

Tel.:   0722806375

delledesign
casa visurilor tale poate deveni realitate
www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Ultimele Stiri
abonare newsletter