Anunțuri

Comunicat de presă - Titlu proiect: “Creșterea competitivității FAIR DEALS SRL prin achiziția de mijloace fixe”

Comunicat de presă

Data: 21.05.2018

Titlu proiect: “Creșterea competitivității FAIR DEALS SRL prin achiziția de mijloace fixe”


Proiectul “Creșterea competitivității FAIR DEALS SRL prin achiziția de mijloace fixe”, cod MySMIS 109612, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către FAIR DEALS SRL și are o valoare totală de 189,248.66 Lei, din care 127,225.98 Lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Nord-Vest, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Nord-Vest. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 04.04.2018 - 31.10.2018.

Obiectivul general al proiectului este creşterea competitivităţii firmei S.C. FAIR DEALS S.R.L. şi consolidarea poziţiei acesteia pe piaţă prin intermediul diversificării activităţii acesteia şi al dezvoltării continue a capitalului uman al acesteia.


Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
1. Introducerea de produse noi ca urmare a diversificării şi inovării proceselor de lucru în cadrul FAIR DEALS SRL cu ajutorul noului flux tehnologic dezvoltat prin proiect datorită achiziţiilor de active tangibile/intangibile vizate a fi efectuate în perioada de implementare a proiectului.

2. Dezvoltarea şi completarea capitalului uman al companiei FAIR DEALS SRL prin cele 2 angajări vizate de prezentul proiect de finanţare şi menţinerea acestora (inclusiv a nr. mediu de angajaţi din 2016) pe toată perioada de durabilitate a proiectului.


3. Asumarea de către FAIR DEALS SRL a respectării principiilor privind dezvoltarea durabilă, egalitatea de şanse, de gen şi nediscriminarea prin aplicarea prin cadrul proiectului de măsuri exacte de îmbunătăţire a calităţii mediului înconjurător şi de creştere a eficienţei energetice (achiziţionarea prin proiect de echipamente eficiente energetic, colectarea selectivă a deşeurilor rezultate din proiect), dar şi prin aplicarea de măsuri exacte de asigurare a egalităţii de şanse şi tratament (angajarea unei persoane provenite din categorii defavorizate).

FAIR DEALS SRL


Municipiul Cluj-Napoca, Str Tăietura Turcului, nr 47, C1, județul Cluj, România

Telefon: 0749 829 118, E-mail: chereji.sergiu@gmail.com


Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter