monitorulcj.ro Menu

Anunțuri / Utile

COMUNICAT DE PRESĂ - Demararea proiectului „Profesionalizarea serviciilor de ahitectură Abstract Design SRL”

COMUNICAT DE PRESĂ
Demararea proiectului „Profesionalizarea serviciilor de ahitectură Abstract Design SRL”

Locația: Cluj – Napoca,
Dată anunț: 05.03.2018
Societatea  Abstract Design SRL cu sediul în municipiul Cluj – Napoca, str. Emil Racoviță, nr. 31, ap. 2, județul Cluj, derulează începând cu data de 07.02.2018 proiectul intitulat „Profesionalizarea serviciilor de ahitectură Abstract Design SRL”, co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza unui contract de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Obiectivul proiectului: Prin proiectul “Profesionalizarea serviciilor de ahitectură Abstract Design SRL” se dorește consolidarea poziției pe piață a societății Abstract Design prin dezvoltarea tehnologică inovativă a capacității de realizare a serviciilor de proiectare. Retehnologizarea activității va permite orientarea spre proiecte mai complexe cu dimensiuni și funcțiuni extinse, care să satisfacă atât cerințele funcționale ale clienților corporate, cât și cele de imagine.

Programul: Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 2 – „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”

Data demarării proiectului: 07.02.2018
Durata de implementare a proiectului: 12 luni
Valoarea totală a proiectului: 473.784,73 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 306.401,96 lei.
Loc de implementare: municipiul Cluj – Napoca, str. Emil Racoviță, nr. 31, ap. 2, județul Cluj
Date suplimentare puteți obține de la: Abstract Design SRL, la sediul menționat mai sus, e-mail: adrian.rosca@abstract.ro, persoană de contact dl. Rosca Adrian Daniel
Tel.: 0731555566

Inițiativă locală. Dezvoltare regională
www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională
Continutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu pozitia oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.