monitorulcj.ro Menu

Anunțuri / Utile

Anunt de presa

Anunt de presa
lansare proiect “Diversificare activitate de producţie articole confectionate din textile prin achiziţia de echipamente performante la Kids Decor System SRL”
Cod SMIS 103895

Kids Decor System SRL, in calitate de beneficiar in cadrul contractului de finantare nr. 668/20.11.2017 incheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europne in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 si cu Organismul Intemediar Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, implementeaza proiectul “Diversificare activitate de producţie articole confectionate din textile prin achiziţia de echipamente performante la Kids Decor System SRL”, proiect cofinantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – Imbunatatirea Competitivitatii Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Prioritatea de Investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a idelilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusive prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totala a proiectului este de 557.242,35 lei din care finantarea nerambursabila este reprezentata de suma de 365.467,28 lei.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 24 luni de la data semnarii contractului, iar locatia implementarii este situata in Cluj-Napoca, Str. Oltului, nr. 47, ap. 13, jud. Cluj.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea performantelor economice obtinute de catre societate.

Obiectivele specifice ale proiectului vizeaza cresterea cifrei de afaceri si a profitabilitatii firmei, cresterea numarului de angajati cu inca 5 persoane si achizitia a 52 de active corporale si necorporale noi.

Date de contact:
Magda Ioana Maria, reprezentant legal
contact@kidsdecor.ro  

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

KID DECOR SYSTEM SRL

Initiativa locala. Dezvoltare Regionala
www.inforegio.ro

„Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020”