monitorulcj.ro Menu

Anunțuri / Utile

CTP - PRECIZARE

Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) își exprimă indignarea față de articolul denigrator care compromite imaginea unităţii şi distruge încrederea călătorilor în siguranța transportului public de persoane.

O parte din presa clujeană s-a grăbit să publice, fără o minimă verificare, „știrea bombă” că încă un autobuz al CTP a luat foc și că „a ars, ca o torță”, pe o stradă din oraș, deși un asemenea eveniment nu a avut loc.

Pentru a-şi susţine vizual „ştirea”, onorabilele publicaţii au ales să plătească 5 dolari pentru falsa fotografie cu “autobuzul în flăcări”, deşi ar fi putut opta să cheltuie câţiva cenţi pe un apel telefonic de verificare la CTP. Astfel distinşii jurnalişti s-ar fi putut scuti de ridicolul situaţiei.

Solicităm acestor publicații să publice în același loc și pe aceeași durată de timp, comunicatul nostru, alături de cuvenitele scuze față de cetățenii care au fost dezinformați.

CTP vă asigură, stimați călători și clienți, de profesionalismul personalului nostru tehnic, de calitatea parcului auto și de responsabilitatea cu care acționează pentru confortul și SIGURANȚA DUMNEAVOSTRĂ.