monitorulcj.ro Menu

Anunțuri / Utile

Progresul fizic al contractului „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti" în cadrul proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda” este de 44%

Compania de Apă Arieş S.A. derulează contractul de lucrări „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti" încheiat cu firma S.C. WALHALLA INVEST PRODCOMIMPEX S.R.L. la data de 21.09.2015. În prezent progresul fizic al contractului este de 44%.

De la finalizarea proiectului tehnic privind lucrările de înlocuire a Liniilor Electrice Aeriene (LEA) existente şi care alimentează puţurile de captare ale apei din zona localităţii Corneşti şi obţinerea autorizaţiei de construire, firma contractantă a demarat şi executat urrmătoarele lucrări:

- execuţie fundaţii stâlpi din beton prin efectuarea săpăturilor şi a sprijinurilor; turnarea radierului fundaţiei din beton; cofrarea şi betonarea pereţilor palierului de beton;

- montarea stâlpilor în fundaţiile executate;

- echiparea stâlpilor montaţi cu conductoare izolate torsadate TYIR, lungimea totală a tronsoanelor fiind de aproximativ 4172 m.

Contractul „Reabilitarea liniilor electrice existente la Uzina de Apă Corneşti"

este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”.

DIRECTOR GENERAL

Cristian Octavian Matei