Actualitate

Emil Boc, iritat de întrebările referitoare la candidatură - “Credeţi că de candidatură am chef acum să vorbesc când am nervii clujenilor întinşi la maxim?”

Primarul Emil Boc a fost întrebat, ieri, din nou, dacă va candida pentru un nou mandat de primar.

Miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, Emil Boc a fost întrebat, din nou, de jurnalişti dacă va candida la alegerile locale de anul viitor. Vizibil iritat că este întrebat iarăşi despre candidatură, primarul a spus că va discuta cu altă ocazie. “Credeţi că de candidatură am chef acum să vorbesc când am nervii clujenilor întinşi la maxim cu transportul şi cu lucrările din oraş? Discutăm cu altă ocazie. Rămâne cum am stabilit”, a spus Boc.

La insistenţele jurnalistului care a fost curios să afle totuşi „cum am stabilit”, Boc a spus că în mod sigur clujenii nu vor să audă de candidaturi când sunt atâtea probleme în oraş. “Deci, vă rog să mă credeţi, în acest moment când clujenii au problemele pe care le au, eu cu Primăria am problemele pe care le avem legat de trafic, gunoaie, lucrările pe fonduri europene, de transport, cu nervii clujenilor întinşi la maxim pentru ceea ce înseamnă lucrările din oraş, cred că numai de candidaturi nu-i arde clujeanului să audă. Repet, cred că nu e cazul să discutăm de candidaturi când avem atâtea probleme pe cap”, a declarat primarul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter