Actualitate

Când se încheie lucrările de pe străzile din centru? Moților va fi spartă în curând

Primarul Emil Boc a prezentat miercuri termenele de finalizare a lucrărilor de modernizare a străzilor din centru.

În mai puțin de două săptămâni, Memorandumului  va fi gata, potrivit celui mai recent termen anunțat de primarul Emil Boc. “Termenul pentru strada Memoradumului, sub rezerva căderii capetelor, este 15 iunie pentru finalizarea carosabilului și a trotuarelor. Acest termen este asumat de constructor”, a declarat Boc.

Primarul a precizat că lucrările de modernizare a trotuarului de pe I.C. Brătianu vor fi încheiate în 25 iunie, iar pe Avram Iancu în 25 septembrie.


Dacă pe Memorandumului, lucrările se încheie în 15 iunie, în aceeași dată se deschide șantierul pe Moților. „Pe Moților, vom începe în 15 iunie cu lucrările la Apă. Proiectul va fi finalizat numai în 30 noiembrie, cu tot ceea ce înseamnă trotuare, stâlpi înlocuiți. Vor fi închise două benzi și se va circula numai pe câte o bandă pe sens. Va fi o problemă peste vară, dar altfel nu se va putea lucra și termina. Va fi cea mai complicată lucrare pentru că trebuie schimbate conductele de apă pe ambele sensuri”, a declarat Boc.

Lucrările de modernizare a străzilor din centru fac parte din proiectul “Cluj, Orașul Comoară”.


Primarul a prezentat termenele de finalizare și a celorlalte străzi aflate în lucru.

Astfel, pe bulevardul Muncii se va lucra până în 31 august, pe Oaşului până în 30 iunie. În Piaţa Gării lucrările încep în 15 iunie și se vor încheia în octombrie.


Boc a declarat că șantierul de pe strada Horea se va încheia până la începerea școlii.

Pe strada George Bariţiu acum se lucrează la reţeaua de gaz, iar termenul de finalizare a lucrărilor este 15 octombrie. La fel și în cazul străzii Emil Isac. Strada Plopilor va fi reabilitată până în 1 august, iar Primăverii, la 31 octombrie.


La Podul peste Nadăş, din 15 iulie se va relua circulaţia cu tramvaiul.

Lucrările de pe strada Primăverii se încheie în 31 octombrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter