Actualitate

Transport metropolitan în toate comunele limitrofe Clujului. Troleibuz spre Apahida?

Toate comunele din jurul Clujului beneficiază, din luna aprilie, de transport în comun furnizat de către Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA.

Începând din data de 1 aprilie 2014 locuitorii comunei Apahida vor beneficia de transport în comun pus la dispoziţie de către Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA, în urma adoptării de către Asociaţia de Dezvoltare Intracomunitară „Asociaţia Metropolitană de Transport Public Cluj”, la cererea primarului comunei Apahida, Grigore Fati.

Astfel, prin semnarea în data de 28 martie 2013 a aprobării introducerii unor trasee de transport metropolitan în comun în comuna Apahida, locuitorii tuturor comunelor limitrofe Clujului ajung să acceseze serviciile de transport în comun ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, care a pus la dispoziţie în acest scop 180 de autobuze şi 10 microbuze.


„Aşa cum le-am promis locuitorilor din comunele din jurul municipiului Cluj-Napoca am creat condiţiile necesare pentru extinderea transportului oferit de compania locală de transport către toate comunităţile. În acest fel creştem accesul la mobilitate urbană şi maximizăm şansele devoltării unitare în zona metropolitană a Clujului. Sper să putem merge mai departe cu creşterea calităţii serviciilor de transport pentru clujeni din toate punctele de vedere. CTP Cluj analizează oportunitatea şi posibilităţile de finanţare pentru extinderea liniei de troleibuz către Apahida” a explicat primarul Emil Boc. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter