Actualitate

Clujenii, deranjaţi că străzile se repară noaptea cu utilaje de tonaj mare

Locuitorii din Grigorescu reclamă faptul că muncitorii firmei care repară strada Donath lucrează şi noaptea cu utilaje şi maşini de mare tonaj. Primăria îşi cere scuze pentru problemele legate de linişte.

Din cauza grabei de a încheia lucrările cât mai repede, firma care derulează reparaţii pe strada Donath între strada Uliului şi Tăietura Turcului lucrează şi noaptea, iar acest lucru îi nemulţumeşte pe cei care locuiesc în zonă şi spun că nu se pot odihni deloc noaptea din cauza zgomotului produs de maşinile de mare tonaj.

“Ca urmare a faptului că Primăria Cluj-Napoca, prin autorizaţia de spargere acordată firmei de drumuri care lucrează pe strada Donath între strada Uliului şi Tăietura Turcului, i-a permis acesteia să lucreze şi noaptea. Cetăţenii din zona amintită nu pot închide un ochi toată noaptea din cauza zgomotului produs de excavatoare şi rabe de tonaj mare. Urmează ca aceşti cetăţeni să meargă la lucru după o noapte nedormită. Vi se pare normal, domnule primar?”, spune clujeanul Dan Barbu, într-o sesizare adresată primarului Emil Boc pe un site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei.  


Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca spun că intenţia benficiarului a fost de a putea finaliza lucrarea în cel mai scurt timp şi cu un deranj cât mai redus al accesului şi traficului din zonă. “Ne cerem scuze pentru problemele legate de liniste şi în cel mai scurt timp problema se va remedia prin finalizarea lucrării”, conchid reprezentanţii Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter