Actualitate

La Teatrul Municipal Turda anul 2012 începe cu o premieră

<p><img src="documente/stories/01_ianuarie/14_ziua/03-teatruturda.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Teatrul Municipal Turda anunţă pe data de 18 ianuarie 2012, orele 19:00,  premiera spectacolului "Aproape m-au innebunit". Spectacolul va fi realizat după o idee de J. Tobias, în regia artistica a lui Cristian Nedea.</p>

Distribuţia spectacolului este asigurată de către actorii Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Narcisa Pintea, Dan Chiorean şi Nina Antonov. Scenografia spectacolului îi aparține lui Dionis Christofilogiannis.

Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Municipal Turda.

Avanpremiera piesei a putut fi vizionată la începutul lunii decembrie 2011, când a avut loc spectacolul aniversar organizat de Radio Transilvania cu ocazia a 15 ani de emisie.

Încă de atunci reprezentaţia a avut un deosebit succes. Publicul care a avut şansa să asiste la avanpremieră a râs cu hohote în multe momente în care situaţiile neprevăzute şi pline de umor au făcut deliciul spectatorilor.

Teatrul municipal Turda a fost partener la organizarea spectacolului caritabil, fondurile strânse în urma reprezentaţiei artiştilor fiind donate familiilor nevoiaşe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter