Actualitate

METEO. Cum va fi vremea în Transilvania în următoarele două săptămâni?

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat estimări ale temperaturilor şi cantităţilor de precipitaţii în perioada 27 octombrie – 7 noiembrie pentru Transilvania.

 

 


Potrivit meteorologilor, vremea se va menține friguroasă zilele următoare,  însă începând cu data de 30 octombrie temperaturile vor crește.

Vremea în Transilvania

Vremea rece se va menține până pe 30 octombrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime, în medie de 11...14 grade și de minime a căror medie se va situa ușor sub pragul de îngheț. Apoi vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această perioadă în intervalul 1-4 noiembrie, cu o medie a maximelor termice de 17...18 grade și a minimelor de 5...7 grade.


Începând din 5 noiembrie, procesul de răcire va determina la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, în medie, temperaturi maxime de 10...11 grade și minime de 2...3 grade, valori apropiate de cele normale în această regiune în prima decadă a lunii noiembrie. În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua probabilitatea pentru ploi în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 4-7 noiembrie.

CITEȘTE ȘI


Cluj-Napoca „bate” Bucureștiul la calitatea aerului. Ministrul Mediului: „S-au făcut mai multe pentru reducerea poluării”

abonare newsletter