Actualitate

Decanul FSPAC, președinte al rețelei școlilor de administrație publică din Europa de Est

Călin Hințea, decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității „Babeș-Bolyai”, a fost ales președinte al NISPAcee (Network of Institutes and Schools of Public Administration in Central and Eastern Europe).

 

 


„Colaborarea facultății noastre cu NISPAcee este una de lungă durată și oferă cadrelor didactice oportunități de dezvoltare și networking instituțional cu organizații internaționale. Ceea ce duce la o experiență mai bogată pentru studenții din Departamentul de Administrație și Management Public, FSPAC și UBB și la rezultate îmbunătățite pentru toți membrii facultății”, arată reprezentanții FSPAC.

 


Călin Hințea este decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB Cluj-Napoca.

Hințea este profesor universitar doctor, titular al cursurilor de Management Public și Planificare Strategică în Sectorul Public și este profesor asociat la Michigan State University. El este considerat „eminența cenușie” din spatele strategiei de dezvoltare a Clujului.


În 2008, Călin Hințea a lucrat la cancelaria primului ministru Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:


Transformarea Clujului dintr-un oraș „mort” într-o comunitate aflată în plină ascensiune. Călin Hințea dezvăluie pașii esențiali în strategia de dezvoltare

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter