Actualitate

Ceremonie militară, organizată în Cluj de Ziua Armatei. Boc: „Haina militară înseamnă sacrificiu” FOTO

O ceremonie militară și religioasă a avut loc în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca luni, cu ocazia Zilei Armatei. Emil Boc a participat la eveniment și le-a făcut urări de bine militarilor.

 

 


Ceremonia s-a desfășurat la monumentul „Glorie Ostașului Român” din Cluj-Napoca.

 


Emil Boc a participat la eveniment și a declarat că, datorită militarilor, România „se bucură de cele mai înalte garanții de securitate națională”:

„Am participat astăzi la ceremonia militară și religioasă desfășurată cu ocazia Zilei Armatei Române, care a avut loc la monumentul «Glorie Ostașului Român» din Piața Avram Iancu.


Haina militară înseamnă înainte de toate spirit de sacrificiu, respect și prețuire pentru oamenii și valorile țării. Transmit, pe această cale, un gând bun militarilor români de pretutindeni, pentru profesionalismul cu care își desfășoară activitatea atât în țară, cât și în teatrele de operațiuni. Datorită lor, integrării în Uniunea Europeană, apartenenței la NATO și parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, România se bucură în prezent de cele mai înalte garanții de securitate națională din istoria sa!

La mulți ani, stimați militari! La mulți ani Armatei Române! Eveniment organizat alături de Instituția Prefectului Județul Cluj și Comandamentul Diviziei 4 Infanterie «Gemina»”, a transmis Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI:

Maraton de vaccinare împotriva Covid-19 la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, de Ziua Armatei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter