Actualitate

Bărbat din Cluj, prins de polițiștii de frontieră la volanul unei mașini FURATE

Un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea (Satu Mare) cu o maşină în valoare de 100.000 de lei, furată din Germania.

 

 


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Cluj, a fost prins de către polițiștii de frontieră la volanul unei mașini furate din Germania. Luat la verificări, polițiștii au descoperit că autoturismul la volanul căruia se afla clujeanul, era furată.

„Ieri, 23 octombrie a.c., în jurul orei 7.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județul Cluj.


Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2014. La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat figurează ca fiind furat din Germania.

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.


 

CITEȘTE ȘI


FOTO. Accident GRAV pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Un motociclist de 19 ani, BEAT și fără permis, a intrat frontal într-o mașină

Ultimele Stiri
abonare newsletter