Actualitate

Klaus Iohannis, un nou apel la vaccinare: „Vorbim despre o CATASTROFĂ. Nu există altă soluție decât vaccinarea”

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, sâmbătă, 23 octombrie, un nou apel la vaccinarea populației, arătând că nu există altă soluţie pentru a trece peste pandemia de COVID-19.

 

 


Potrivit lui Klaus Iohannis, România se confruntă cu o catastrofă sanitară, spitalele fiind arhipline, iar spitalele nu mai au locurile la Terapie, iar singura soluție pentru a scăpa de valul 4 al pandemiei, rămâne vaccinarea.

„Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi! Nu există altă soluție decât vaccinarea și trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru.


Dragi români, mergeți și vă vaccinați, să nu ajungeți la spital, să nu dați boala mai departe, să terminăm odată cu această pandemie. În toate statele din vestul Europei, pandemia a fost domolită prin vaccinare”, a transmis pe Facebook, Klaus Iohannis.

Potrivit ultimei raportări de vineri, în 24 de ore au fost înregistrate 15.410 cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 1.848 persoane sunt internate la ATI, dintre care 44 copii.


 

CITEȘTE ȘI


Şcolile ar putea rămâne ÎNCHISE şi după vacanţa de două săptămâni. Arafat: „Nu există nicio garanție, nu știm cum va evolua”

Ultimele Stiri
abonare newsletter