Actualitate

Clujean, prins cu alcoolemie ENORMĂ și FĂRĂ PERMIS în mijlocul zilei pe străzile Clujului. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat de 54 de ani din Cluj-Napoca a fost prins conducând, marți, cu o alcoolemie de 1,29 și fără permis. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

 

 


„Polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, în cadrul unui dosar de cercetare penală ce vizeză săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 


În fapt, acesta a fost depistat ieri, 19 octombrie, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Traian Vuia din municipiu, având o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior testării cu aparatul etilotest, bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, cerecetările efectuate de polițiști au indicat faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere, acesta fiind anulat”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

abonare newsletter