Actualitate

VIDEO. Accident GRAV în Gilău, pe A3! Un tânăr de 23 de ani a intrat pe contrasens și s-a lovit de un TIR. Traficul este BLOCAT

Un accident a avut loc, marți, în Gilău, pe A3. O mașină condusă de un tânăr de 23 de ani a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. Traficul este blocat în zonă, anunță polițiștii clujeni.

 

 


„Din primele date, un conducător auto în vârstă de 23 de ani din județul Mureș ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule. Momentan, traficul este blocat.

 


În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 23 de ani a fost transportat la o unitate medicală. Acesta a circulat dinspre drumul național către breteau de urcare pe autostradă. Conducătorul ansamblului de vehicule, un bărbat de 38 de ani, din București a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliie Județean (IPJ) Cluj.

Tânărul de 23 de ani, dus de urgență la spital

În jurul orei 12.00, ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU 112 pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe raza comunei Gilău, autostrada A3. Au intervenit Garda Gilău cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, plus o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Cluj-Napoca.


În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 23 ani a fost extras din autoturismul implicat, a fost transportat de ambulanță TIM la spital, conștient”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter