Actualitate

Organizatorul protestului anti-restricții și certificat verde din Cluj-Napoca, amendat cu 2.000 lei

Un protest anti-restricții și certificat verde a avut loc sâmbătă în Cluj-Napoca, unde au participat sute de clujeni. Organizatorul a primit o amendă de 2.000 de lei după manifestație.

 

La solicitarea monitorulcj.ro, Jandarmeria Cluj a transmis că în urma protestului ce a avut loc sâmbătă în centrul municipiului Cluj-Napoca au fost aplicate două sancțiuni. 


 

Este vorba despre un avertisment pentru depășirea numărului maxim de participanți (de 100 de oameni), dar și de o amendă în valoare de 2.000 lei pentru nepurtarea măștii de protecție.


Protestul a început la ora 16:30, la Monumentul Memorandiștilor: „Adunare publică în Cluj-Napoca de la ora 16:30, la Monumentul Memorandiștilor, sâmbătă, 2 octombrie, pentru «Respingerea certificatului verde care ne restricționează drepturile și a restricțiilor care subminează economia și care produc o segregare în societate»”, scrie în anunțul manifestației.

Oamenii au scandat „Jos dictatura!” și „Jos certificatul verde”, „Nu mă vaccinez” și „Libertate fără certificate”, printre alte mesaje.


Protestatarii au cerut studii care să prezinte că masca te protejează cu adevărat de virus și nu acceptă să o mai poarte în aer liber.

Foto: captură foto din acest video.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO. PROTEST la Cluj-Napoca anti-restricții și certificat verde: „Ne restricționează drepturile!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter