Actualitate

VIDEO. Scandal de la prima oră în Florești! Un bărbat s-a urcat pe stâlp și amenință că se aruncă

Un bărbat a făcut scandal de la prima de oră a dimineții în Florești. S-a urcat pe un stâlp și a amenințat că se aruncă, de față cu pompierii și Poliția.

 

Din fericire autoritățile au ajuns la fața locului în timp și au reușit să îl convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp. 


 

„Intervenție pentru salvarea unei persoane urcate pe un stâlp de înaltă tensiune în localitatea Florești. În jurul orei 7.00, în această dimineață, a fost înregistrată o solicitare care anunța faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, în localitatea Florești, și nu vrea să coboare de acolo. 


Astfel, au fost demarate acțiuni în colaborare cu polițiștii din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj și cu specialiști ai distribuitorului de energie electrică pentru sistarea alimentării cu energie electrică pe liniile de pe stâlp și pentru a purta negocieri cu bărbatul de cca 30 de ani, care se afla la o înălțime de cca 10m față de sol.

După mai bine de două ore de la apelul inițial și după discuții purtate cu negociatorul, bărbatul a acceptat să coboare de acolo, fiind coborât cu ajutorul nacelei autospecialei pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Apoi a fost preluat de către echipajul SMURD, fiind transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter