Actualitate

Șoferul care conducea rupt de beat prin Cluj-Napoca, REȚINUT pentru 24 de ore. Cine e bărbatul?

Bărbatul care conducea, marți, prin oraș cu o alcoolemie de 1,70 și a fost oprit de alți șoferi din trafic a fost reținut pentru 24 de ore. Conducătorul autoutilitarei este din Cluj-Napoca și are 47 de ani.

 

UPDATE ORA 10:20


„În data de 28.09.2021, ora 11.20, numitul D.M.I. în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, a condus autoutilitara marca VW pe str. Calea Florești din mun. Cluj-Napoca, fiind implicat pe Calea Moților și într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat o valoare de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat (proba 1 - 3,06 g/l alcool pur în sange si proba 2 - 3,22 g/l alcool pur în sange).

Față de numitul D.M.I. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 336 alin. (1) Cod penal, fiind depus la C.R.A.P. Alba.
În cursul zilei de mâine urmează a fi prezentat instanței în vederea luării unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

Știrea inițială


„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cel în cauză urmează a fi condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior urmând a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri în cauză”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Bărbatul conducea haotic prin oraș, iar la un moment dat a lovit ușor un autobuz CTP și a o altă mașină. În plus, în imaginile filmate se poate vedea cum era foarte aproape să intre frontal într-un alt autobuz, dacă nu ar fi intervenit alți șoferi, bărbatul putând să producă o tragedie.

Șoferul clujean a fost oprit pe podul Calvaria, din cartierul Mănăștur, fiind chemată Poliția, care a constatat că acesta avea o alcoolemie de 1,70.


Sursă foto: Captură video/ CERT Rescue

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Un șofer mort de beat, OPRIT cu greu în TRAFIC de un voluntar CERT Rescue

Ultimele Stiri
abonare newsletter