Actualitate

VIDEO. Cerșetor, LOVIT cu picioarele de un bodyguard în centrul Clujului. Oamenii de pe stradă au trecut nepăsători

Câteva imagini video surprind un bodyguard în timp ce lovește de mai multe ori cu piciorul un cerșetor așezat pe jos, în fața magazinului Sora din Cluj-Napoca.

 

 


UPDATE ORA 18

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de purtare abuzivă raportat la lovire sau alte violențe, în urma apariției în spațiul public a unor imagini în care poate fi observat cum un bărbat ar agresa fizic o persoană aflată la sol.


În cadrul verificărilor inițiate de către polițiști sunt efectuate demersuri pentru a fi identificate persoanele implicate în incident, urmând, conform procedurilor legale a fi luate măsurile care se impun”, au transmis pentru monitorulcj.ro, reprezentanții IPJ Cluj.

 


Știrea inițială

Fapta s-ar fi petrecut joi seara, iar în zonă se aflau mai mulți oameni, însă niciunul nu a intervenit pentru a-l apăra pe cerșetorul lovit.


 


Nu se știe motivul pentru care cerșetorul a fost bătut de bărbat, însă acest aspect urmează să fie clarificat de polițiști.

„Un cerșetor a fost bătut joi seara în fața magazinului Sora din Cluj-Napoca sub privirile trecătorilor. Din imaginile video surprinse de un trecător se vede cum cerșetorul este lovit cu piciorul de un bodyguard care, ulterior, se îndepărtează și se alătură apoi altor persoane.
Incidentul a avut loc în timp ce pe stradă circulau oameni, dar nimeni nu a intervenit. Revenim cu detalii de la IPJ Cluj”, se arată pe pagina de Facebook a Info Trafic 24.

Ultimele Stiri
abonare newsletter