monitorulcj.ro Menu
Actualitate

7 parfumuri bărbătești pentru toamnă (P)

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar asta înseamnă că începem să scoatem din dulap hainele mai călduțe și accesoriile potrivite.

Nu mai este un secret pentru nimeni că și parfumul trebuie schimbat în perioada mai rece a anului. Mai jos îți propunem câteva sugestii de arome potrivite care se vor asorta perfect cu frunzele aurii.

1. L’Homme Ideal Cologne - Guerlain


Nou de la Guerlain - un parfum citric cu note de migdale. Pentru a nu speria potențialii utilizatori ai parfumului, acesta din urmă se deschide cu note tradiționale de citrice. Prospețimea grapefruitului și a portocalei este rapid înlocuită de ardeiul și bergamota roz, nu mai puțin clasice. Mai mult, notele gurmand de neroli și migdale își fac efectul, asemănându-se împreună cu mirosul de lichior Amaretto.

2. TH Bold - Tommy Hilfiger


Un parfum floral citric proaspăt și sportiv, care se deschide cu pomelo energic, mandarină, grapefruit roșu și bergamotă. În centrul compoziției se află un acord floral-picant de lavandă, cardamom, mandarină și iasomie. Lemnul de santal și cedrul conferă parfumului o textură caldă catifelată.

3. Sauvage - Christian Dior


O campanie publicitară masivă pentru Sauvage , cu Johnny Depp care a fost ales de Dior ca noua sa față și-a făcut efectul. Un parfum puternic și proaspăt care întruchipează maturitatea și încrederea, nimic asemănător cu predecesorii săi. Vetiverul, mușcatul și lavanda au jucat rolurile principale în parfum, care înconjoară uleiul esențial de paciuli, gumă elemi, piper Sichuan și piper roz.

4. Sunshine Man - Amouage


Numele parfumului și compoziția în sine glorifică vara care pleacă, astfel încât parfumul va fi util pentru începutul toamnei - ploios sau cald, nu contează. Mirosul contrastant se deschide cu note trezitoare de lavandă și coniac portocaliu, care intensifică notele inimii - bergamot, ienupăr și salvie. La final puteți auzi vanilie, cedru și boabe tonka.

5. Colonia Ambra - Acqua di Parma


Parfumul este cu adevărat prețios datorită unui ingredient rar - ambra cenușie, pe care chinezii au folosit-o în scopuri medicinale, iar mai târziu italienii - în parfumerie. Această substanță, formată în intestinele balenelor, poate fi găsită ocazional aruncată la mal. Notele bogate și senzuale ale acestui parfum sunt îmbunătățite de lemn de santal și vanilie.

6. No. 12 Lacha - ODIN New York

Parfumul cald picant este cea de-a XII-a creație a mărcii de parfumuri. În toate componentele sale și, desigur, aroma, noutatea seamănă cu India prin culorile sale strălucitoare. Înmoaie revolta de ingrediente picante, inclusiv nucșoară, șofran, lemn de santal, piele de căprioară și paciuli, cu o ușoară amărăciune.

7. Oud Saphir - Atelier Cologne

Când mirodeniile și pielea de căprioară domină parfumul, trebuie să îl luați fără ezitare. Noua compoziție a extins colecția de parfumuri într-o bogată concentrație de Cologne Absolue. Parfumul începe cu note de bergamot și piper roz, dezvăluind un acord rafinat de lemn de mesteacăn și piele de căprioară moale, ecou de vanilie și oud nobil.