Actualitate

Șofer, prins BEAT la volan, în timp ce conducea pe strada Septimiu Albini din Cluj-Napoca

Un șofer din Cluj-Napoca a fost prins beat la volan pe strada Septimiu Albini. Bărbatul avea concentrația de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe strada Septimiu Albini, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, potrivit IPJ Cluj.


 

Testarea cu aparatul etilotest a prezentat concentrația de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.


Șofer din Dej, reținut de polițiști pentru că a condus rupt de beat

La data de 15 septembrie a.c., un șofer în vârstă de 51 de ani din municipiul Dej a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Rutier Dej.

În aceeași zi, în jurul orei 18.10, bărbatul a fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa cu o mașină pe strada Teilor, din municipiul Dej, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat concentrația de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice. În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter