Actualitate

Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Cluj? Începutul de toamnă aduce căldură și soare clujenilor

Săptămâna aceasta aduce la Cluj soare și temperaturi de peste 20 de grade. Șansele de ploaie sunt reduse pe tot parcursul săptămânii, atât ziua, cât și noaptea.

 

 


Prima zi a săptămânii vine la Cluj cu vreme frumoasă. Cerul va fi predominant însorit pe tot parcursul zilei, maxima de temperatură fiind de 22 de grade. Șanele de ploaie sunt reduse, iar noaptea vine cu o temperatură minimă de 8 grade și cer parțial noros.

 


Marți, maxima de temperatură se menține la 22 de grade, cerul fiind mai însorit decât în ziua precedentă. Nu sunt așteptate ploi, iar cerul se menține relativ senin și pe parcursul nopții.

Miercuri, vremea devine și mai caldă, fără șanse de ploaie și cu cer însorit. Maxima va ajunge până la 23 de grade, iar noaptea, cerul va fi senin, temperatura coborând până la 8 grade.


Șansele de ploaie rămân reduse

Joi, soarele va fi pe cer pe tot parcursul zilei, vremea fiind caldă, cu temperaturi de până la 24 de grade. Șansele de ploaie rămân de 0% atât în timpul zilei, cât și noaptea.

Ultima zi înainte de weekend se menține la fel de caldă, câțiva nori făcându-și simțită prezența. Maxima se menține la 24 de grade, cu șanse reduse de ploaie atât ziua, cât și în timpul nopții.


Sfârșitul de săptămâna aduce vreme bună, cu ceva nori în plus față de celelalte zile ale săptămânii. Temperaturile se mențin la fel de ridicate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter