Actualitate

Un bărbat din Cluj a oferit 10.000 de lei ca să fie dus în Germania să-şi omoare fosta iubită şi noul iubit

Un bărbat din Cluj s-a filmat în timp ce oferea 10.000 de lei ca să fie dus în Germania, unde să-și omoare fosta iubită și noul său iubit.

 

Bărbatul provine din comuna Cămărașu și are 57 de ani. În videoclip, acesta apare cu două cuțite pe care vrea să le folosească pentru a-și omorî fosta iubită și noul iubit al acesteia, potrivit observatornews.ro.


 

Bărbatul și fosta sa iubită au avut mai multe oi din care făceau bani, iar la despărțire, cei doi și-au împărțit averea. Cu timpul, femeia s-a stabilit în Germania cu noul iubit, iar din gelozie bărbatul din Cluj i-a amenințat cu moartea.


„Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c...a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu. Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine?”, a spus bărbatul, potrivit sursei citate.

Fiul femeii a depus plângere la Poliție

Fiul femeii a depus plângere împotriva bărbatului, în numele mamei sale. 


Polițiștii s-au autosesizat când au găsit filmarea pe rețelele de socializare.

„La data de 17 august a.c., în urma vizionării unui videoclip postat pe o rețea online de socializare, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare,  faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Din imaginile postate în spațiul public se observă cum un bărbat, așezat la o masă, solicită urmăritorilor săi ajutorul, în schimbul sumei de 10.000 de lei,  pentru a fi transportat într-o altă țară, amenințând cu moartea pe toată durata videoclipului o femeie.

Polițiștii au identificat persoana din imagini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună Cămărașu, ulterior cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni", a transmis IPJ Cluj.


Foto: observatornews.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter