Actualitate

Accident pe varianta Zorilor - Mănăștur! Clujeancă, transportată de urgență la spital după impact. FOTO

Un accident rutier a avut loc pe strada Frunzișului, varianta Zorilor - Mănăștur. În urma impactului dintre două mașini, o clujeancă a ajuns la spital.

 

Accidentul a avut loc la coborâre între două mașini, iar unul dintre cei doi șoferi nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare.


 

IPJ Cluj a transmis pentru monitorulcj.ro mai multe informații, potrivit cărora o femeie în vârstă de 33 de ani din Cluj-Napoca a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


„Din primele informații, evenimentul rutier a avut loc pe strada Frunzișului, fiind vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau pe același sens de mers, conduse de un tânăr de 20 de ani, din județul Maramureș și un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. În urma testărilor cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice”, a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter