monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Pictorul Fericit - tablourile care încântă orice iubitor de frumos (P)

Arta înseamnă mai mult decât o pată de culoare așezată pe o pânză. Arta înseamnă poveste, explozie de culori, imagini reprezentative, relaxare și câte și mai câte.

Pictura este acea formă de relaxare care deconectează de probleme și griji și adevărul este că oricine caută să evadeze din când în când. Rutina nu trebuie să fie prezentă oricând, iar cei de la Pictorul Fericit au căutat să aducă în România o activitate relaxantă, potrivită pentru oricine.

Aceștia au adus picturile pe numere. Acea activitate care este potrivită atunci când ești obosit și vrei sa te relaxezi, când ești acaparat de probleme și vrei să te detașezi, când ești trist și vrei să îți schimbi starea - este, deci, un fel de terapie. Un proces relaxant și plăcut, care rezultă la final un tablou incredibil.


Un tablou - toate cele necesare la îndemână

Atunci când alegi Pictorul Fericit alegi calitate și diversitate, alături de alte beneficii cu care vine la pachet. Un astfel de tablou conține toate cele necesare, astfel încât trebuie doar să începi acest frumos proces de pictat după ce ajunge comanda. Pânza este numerotată și delimitată, iar culorile cu care vine la pachet au câte un număr pe capac. Dacă respecți numerele și liniile, la final vei avea cu siguranță imaginea de pe mock-up, în variantă mai mare. Fiecare spațiu poate fi completat cu ajutorul pensulelor de diverse mărimi incluse.


Este o plăcere și o încântare să dai viață în fiecare zi tot mai mult unei imagini reprezentative. Un mare plus este faptul că oricine poate picta. Nimeni nu este constrâns în acest caz, nu trebuie să ai talent la desen și nici nu trebuie să fii un mare artist pentru a da viață unui tablou minunat.

Picturi pe numere din diverse categorii


Dacă te încântă ideea de a da viață unui tablou, picteaza pe numere cele mai populare tablouri alese de clientii din Romania. Pe site poți vedea toate tablourile disponibile și nu sunt puține. Va trebui să faci o alegere destul de grea pentru a te decide la unul singur. Fiecare tablou spune câte o poveste și unele modele sunt preferate de clienți în mod constant. Poți vedea care sunt acestea sau poți alege cu ajutorul categoriilor.

Plimbă-te virtual printre peisaje incredibile, printre tablourile cu animale, cu flori sau clădiri și alege-l pe cel care te reprezintă. Poți picta chiar și tablouri celebre sau poate religioase, alături de altele abstracte. Indiferent de preferințe, cu siguranță vei găsi pe site cel puțin o opțiune care să se plieze pe preferințele tale.


Prețurile diferă în funcție de tablouri cu șasiu sau fără, dar cert este că pentru comenzile mai mari de 99 lei ai parte de transport gratuit. Poți consulta mai apoi și gama de accesorii pentru pictură dacă decizi că vrei să creezi propriul tău tablou.

Joacă-te cu orice culoare și nuanță și orice idee ai, transpune-o pe pânză. Accesează site-ul și vezi toate produsele disponibile, alege și așteaptă comanda la scurt timp. Relaxează-te pictând.


Contact:
Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
Suceava, România
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540