Actualitate

Un important drum turistic, DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, modernizat cu fonduri europene

Consiliul Județean a lansat licitația pentru lucrările de proiectare a drumului județean ce leagă localitățile Mănăstireni, Călata și Mărgău.

 

 


Consiliul Județean Cluj a publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău. Este vizat un sector în lungime de circa 23 de kilometri, respectiv cel cuprins  între kilometrul 36+050 și kilometrul 59+000.

 


„E un sector cu o importanţă strategică, reabilitarea şi modernizarea acestuia urmând a asigura un acces facil, rapid şi în condiţii de siguranţă spre zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, Parcul Natural Apuseni, Cascada „Vălul Miresei” din Răchiţele şi multe alte obiective turistice”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

26 milioane de lei, fonduri europene

Valoarea estimată a contractului este de 26.353.297 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată atât prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, cât și din bugetul forului administrativ județean. În ceea ce privește durata maximă de execuție a lucrărilor, aceasta este de 18 luni.


Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 27 septembrie 2021, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

CITEȘTE ȘI


Atenție, șoferi! Lucrări de întreținere pe trei drumuri turistice din Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter