Actualitate

Clujenii, invitați să își spună părerea cu privire la metrou. Când va avea loc dezbaterea?

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că va fi organizată o dezbatere publică cu privire la disputatul proiectul al metroului, cel mai „curajos” proiect de infrastructură al Clujului. Dezbaterea va avea loc online în 7 octombrie, la ora 16.00.

 

 


Clujenii interesați să participe la discuție se pot înscrie la aceasta, urmând ca dezbaterea să aibă loc în mediul online.

 


„Municipiul Cluj-Napoca, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra organizării ședinței de dezbatere publică a alternativei finale pentru planul PLAN URBANISTIC ZONAL și studiu de fezabilitate pentru proiectul: «TREN METROPOLITAN GILĂU – FLOREȘTI – CLUJ-NAPOCA – BACIU – APAHIDA – JUCU – BONȚIDA» - ETAPA I a sistemului de transport metropolitan Cluj Magistrala 1 de metrou și tren metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea - Componenta 1. Magistrala 1 de metrou, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Floresti, jud. Cluj, în data de 07.10.2021 ora 16:00, în vederea obținerii avizului de mediu conform HG 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri și programe”, se arată într-un anunț publicat de reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Linkul de acces va fi disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, cu 24 de ore înainte de începerea dezbaterii, mai informează cei din cadrul Primăriei.


„Informațiile privind alternativa finală a planului menționat, inclusiv Raportul de mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Cluj, municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr. 99, județul Cluj, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00”, se arată pe site-ul instituției.

CITEȘTE ȘI:


Metroul din Cluj va fi gata în 5 ani! Viceprimarul Clujului dă asigurări că există BANI suficienți

 

Boc: „Fără metrou, Clujul nu poate trece la nivelul următor. Avem nevoie să scoatem mașina poluantă din zonele centrale”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter